Apollo løbehjul i stor container

Nu kommer der Apollo løbehjul.

Det har længe været på vej, men nu sker det endelig. Det er nu sikkert at vi kan komme på listen over dem der fører det nye løbehjul Apollo. Apollo løbehjul er kendt af mange i udlandet for at være en god investering. Kvalitet og pris er helt som det skal være, og når vi selv importerer, kan vi fjerne et par forhandlerled. Det giver en lavere pris på løbehjulene. Kan du ikke vente, så tag et smugkig på Apollo her.

Apollo holder prisen på Graffiti og Star PRO med alu hjul.
Pris fra 599,- til 799,- dkk.

Trickløbehjulene har alle 100 mm. PU-hjul og 3x Clamp samt Flex Fender bremse, så du undgår spots. Alle hjul har ABEC 9 lejer. Vi oplever at der er kommet nye seje farver, og flere har allerede taget sig god tid til at prøve løbehjulet på bane, og på vej. Alle giver det bedste karakter med 5 fede stjerner ud af 5. Løbehjulet virker stramt og klarer alle forhindringer flot. Genius giver dig et professionelt look og alle de fede køreegenskaber på en gang.

Apollo importeres i en stor container fra Holland og på den måde holdes prisen langt nede. Normalt skal løbehjulene ikke sælges i Danmark, men med en speciel aftale er det alligevel kommet på plads.Og det kommer kunderne til gode når de ikke skal betale for alle de normale mellemled. Der kommer flere til efterhånden. Flottere farver og andre modeller som passer til Danmark. Vi gider jo ikke rust, så der skal være aluminium og meget lidt jern. Præcis som der er tilfældet for Apollos modeller fra os.

Trickløbehjul har små hjul og har et fast styr, som ikke kan foldes sammen. Når du laver tricks er det vigtigt at dit løbehjul kan holde til hop og forskellige spins. Derfor er der en stor fordel i at det ikke kan klappes sammen. Når det kan klappes sammen, vil det altid virke lidt mindre stift i opbygningen. De små hjul på et trickløbehjul er ikke egnet til at køre langt på da huller i vejen og på fortovet kan virke store, når du kommer med dine små hjul. Med de store hjul på transportløbehjulet, kan du nemmere køre over små huller uden at det virker så voldsomt.