Fidget Spinner

Jeg vil have en Fidget Spinner, sagde lille Ole. Og han er ikke den eneste der vil have de sjove Fidget Spinnere som nu er den nye bølge af uforståelige ting der ruller ind over os. Mine egne børn har en og jeg har selvfølgelig også en. Selvfølgelig kun fordi jeg vil se hvad det er.

En Fidget Spinner er bygget op med plastic over nogle kuglelejer der kan få den til at snurre næsten uendeligt. Du kan se her på billedet hvordan den ser ud. Jeg har valgt en grøn. http://a24.dk/fidget-spinner/3521-deluxe-fidget-spinner-glitter-morkegron-8713219335864.html

Deluxe Fidget Spinner Glitter Mørkegrøn Glitter over alt Glitter effekt, også når du spinner Findes i 6 forskellige farver ABEC-7 lejer
Deluxe Fidget Spinner Glitter Mørkegrøn Glitter over alt Glitter effekt, også når du spinner Findes i 6 forskellige farver ABEC-7 lejer

Inde i midten er der et kugleleje med ABEC-7 kuglelejer. Du holder en finger på hver side af Fidget Spinneren i midten og lader den snurre ved hjælp af din anden hånd. En Fidget Spinner der snurrer 6 minutter, eller 3 minutter, er dem der findes flest af. ABEC-7 kan normalt få dem op på 3 minutter og ABEC 9 klarer i underkanten af de 6 minutter. Nogle få kan snurre omkring et minut, og er typisk dem der koster mindre end 50 kr.

Hvis du køber en Fidget Spinner på tilbud til omkring 100,- kr. så er det gode lejer der er i. Men ABEC-9 kuglelejer er kun i de aller dyreste. Det er normalt lejer som du kender fra løbehjul. De fleste løbehjul i den billige ende har ABEC-5 lejer.

Den dyre i vores serie er denne her:

Fidget Spinners Titanium Rainbow - Op til 6 min. Spin Toppen af poppen Kører op til 6 minutter ABEC 9 kuglelejer (Dem fra PRO løbehjul) X-PRO kvalitet Ligger godt i hånden og tåler at blive brugt
Fidget Spinners Titanium Rainbow – Op til 6 min. Spin Toppen af poppen Kører op til 6 minutter ABEC 9 kuglelejer (Dem fra PRO løbehjul) X-PRO kvalitet Ligger godt i hånden og tåler at blive brugt

Der er også kommet modeller med lys, som kan oplades med din mobils stik fra opladeren. Der er også lyd i, så en Fidget Spinner med lys og lyd er altså opfundet. Der kommer mange forskellige hen over sommeren, og de sidste geniale er ikke opfundet endnu. Der kommer helt sikkert et stort salg efter sommerferien.

Se vores model med lyd og lys her.

LED Fidget Spinner Med Bluetooth Højttaler Solidt ABS Plastic Med Bluetooth højttaler indvendig Opladeligt batteri med USB kabel 9 LED-lys i hver Fidget Spinner (3R:3G:3B) LED Rainbow Light Input: 5V/0.1A Højttaler: 1W Frekvens: 2.4GHz-2.48GHz Version: V4.0 Capacitet: 70mAh Åben Bluetooth setting på mobilen, find E104, og tilslut !
LED Fidget Spinner Med Bluetooth Højttaler Solidt ABS Plastic Med Bluetooth højttaler indvendig Opladeligt batteri med USB kabel 9 LED-lys i hver Fidget Spinner (3R:3G:3B) LED Rainbow Light Input: 5V/0.1A Højttaler: 1W Frekvens: 2.4GHz-2.48GHz Version: V4.0 Capacitet: 70mAh Åben Bluetooth setting på mobilen, find E104, og tilslut !

Skriv et svar