Ethjulede cykler er også legetøj på hjul.

På A24.dk er der et kæmpe udvalg af legetøj til børn.

Du finder hovedsageligt legetøj på hjul, men også fodboldmål og andet spændende.

Kort sagt finder du balancecykler, basketball, dartskiver, dukkevogne, ethjulede cykler, fodboldmål gokart, løbehjul, løbehjul med 4 hjul, løbecykler, rulleskøjter, skateboard, longboard, trehjulede cykler, trækvogne, sneløbehjul, væltepeter, waveboard, Wheely bug, beskyttelse, løbehjul med 3 hjul, skaterramper, bob spil, stylter, gynger. boksesæk, trampoliner, børnetasker og meget mere.

Og hvorfor gå så meget op i det?

A24 har egen import og der er gode aftaler med nogle af de store importører der kan dropshippe, når det er nødvendigt. Selv de store på markedet kan ikke følge med priserne. Og det er jo sjovt at drille dem lidt.

Normalt er det en cykelbutik, men efterhånden er der så mange der har ønsket løbehjul, ethjulede cykler og skateboard, at det ville være dumt hvis vi ikke har det på lager. Derfor har vi besluttet at kunden vinder, og A24 har legetøj på hjul fremover.

Det skal ikke være en hemmelighed at vi er ret vilde med specielt ethjulede cykler og løbehjul. Flere venner og familie har brugt meget god tid på løbehjul og en ethjulet cykel. Måske nedstammer vi fra et cirkus ude i verden et sted. Nahhh.

Trækvogne er et hit til børnehaver og private. Længe ville vi kun sælge til børnehaver og forskellige kommunale med et EAN-Nummer, men det har ændret sig, og det er flest private der køber trækvogne. Med trækvognen kan du fragte både børn og indkøb, og det er da også trækvognen med plads til fire børn, der sælger flest gange.

Børnecykler er også noget af det der sælger godt. Specielt BMX cykler hvor vi har dem til en god og billig pris. Billige børnecykler kan altid sælge, og er der også tilbud på nogle af dem, så er det virkelig en best sellert. Vores børnecykler kommer fra Tyskland, og har derfor samme krav til vind, vejr og i det hele taget design og kvalitet.

Lars – Ejer a24.dk

Skriv et svar